BEREIKBAARHEID

PARKEREN

U kunt voor het evenement parkeren in en op een van de vele parkeergarages / parkeerplaatsen in en rondom het Stadshart Zoetermeer. De evenementen locatie is uitstekend bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheden. U kunt uw auto parkeren in één van de volgende overdekte parkeergarages:

P1 - Belgiëlaan 
P2 - Bovenlangs 
P2 - Onderlangs 
P4 - Luxemburglaan 
P5 - Amsterdamstraat 
P8 - Nederlandlaan 
P9 - Duitslandlaan

Parkeer garage Cadenza Italiëlaan

Parkeren Denemarkenlaan 

 

Het parkeren in de parkeergarages P1 Belgiëlaan, P2 Bovenlangs/Onderlangs, P4 Luxemburglaan, P5 Amsterdamstraat, P8 Nederlandlaan en P9 Duitslandlaan in het Stadshart is de eerste 2 uur gratis. Hierna geldt een tarief van € 1,90 voor 50 minuten, met een maximum tot € 15,- per dag. In de overdekte garage aan de Driekant (Amsterdamstraat) mag je maximaal 2 uur  je auto parkeren tegen het tarief van € 2,40 per uur.  Parkeergarage Cadenza is het eerste uur gratis, vervolgens € 0,50 cent per 12 minuten.  Parkeren op de Denemarkenlaan is betaald.

 

FIETSEN 

 

Ook met de fiets / scooter is het evenement te bereiken  Aan de rand van het Stadshart vindt u 3000 gratis stallingsplaatsen waarvan 1250 bewaakt zijn.  De openingstijden van de bewaakte stallingen zijn per stalling verschillend en variëren dagelijks tussen 5.00 en 2.00 uur. Buiten de bewaakte uren zijn enkele van deze stallingen wel open, maar niet bewaakt. U kunt op deze avond geen fietsen stallen op de Markt.

LOPEND 

Komt u lopend dan kunt u de Markt door de omringde looppaden bereiken. Echter is het Dobbe-eiland afgesloten.

Lasershow, video show & drone experience